Reklam afişi, tanıtım broşürü, ürün kataloğu veya kurumsal kimlik için oluşturduğumuz tasarımların, renk dizgesi veya kesim açıları gibi ince detayları düşünülmüş biçimde matbaa işlenme sürecini takip ediyoruz.

REKLAM AFİŞİ

Tanıtım afişi hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilen bir promosyon ürünüdür. Direkt dijital olarak üretilebilen veya kağıt, plastik gibi farklı malzemelere afiş baskıları alınır. Böylece markaların geniş kitlelere ulaşmasını sağlar. Özellikle afiş baskı ürünleri; ofis duvarlarında, billboardlarda, otobüs duraklarında, fuarlarda ve benzeri birçok yerde markalaşma kampanyalarını veya yeni bir ürünü tanıtmak için kullanır. Kısacası yaratıcı afişler, kullanıcıların dikkatini çekerek istedikleri bilgileri iletmek için markaların kullandıkları vazgeçilmez bir yöntemdir.

 İç ve Dış Mekan Kullanımı İçin Dijital Baskı

Afiș kelimesi dilimize Fransızca “Affiche” kelimesinden gelmiştir. İngilizcedeki “Poster” kelimesinin karşılığıdır. Ancak Türkçesi afiş olsa da bazı yerlerde poster olarak da geçebilmektedir. Afiş, bir grafik projenin en önemli unsurlarından biridir. Kısacası poster, belirli bir mesajı iletmek için genellikle kamusal bir alanda duvara asılan tasarım öğesidir. Hatta Henryk Tomaszewski“Posterin galerisi sokaktır” cümlesi afişlerin aynı zamanda sanat eseri olduğunun altını çiziyordu.

Afiş tasarımı için sabit kurallar yoktur. Yani sunulan çalışmanın tasarım sınırlamaları olsa da, yaratıcılık bu sınırlamaların üstesinden gelebilir.

“Göz alıcı bir tasarım yaratmak zorunda değilsiniz. En önemlisi karşı tarafa güzel duyguları en etkili şekilde iletebilmektir.

TANITIM BROŞÜRÜ

Tanıtım broşürleri; markanız hakkında farkındalık yaratmanızı sağlar.  Potansiyel yeni müşterilere ürün ve hizmetlerini aktarmak gibi birçok farklı amaç için kullanılır.

Broşür tasarlanırken hedeflenen; bilgi akışı, okunabilirlik ve hedef kitle profili gibi birçok değişken analiz edilir. Tasarımlar üzerinde çalışan deneyimli/yaratıcı grafik ekibimiz; broşür tasarımınızda özgün fikirler ve alternatifleri sizlerle paylaşılır. Çıkan sonuçlara göre markanızın kimliği dikkate alınarak broşür tasarımı için hizmetlerinize odaklanan uygulama süreci başlar.

DİJİTAL / BASKI KATALOG

Katalog, şirketinizin görsel tanımlamasının bir unsurudur. Yani marka logosu altında sunduğunuz ürün veya hizmetleri sergileyen kataloglar elden ele dolaşarak markanızı veya işletmenizi tanıtırlar. Hatta biraz pazarlama çalışanı gibidirler.

Estetik bileşenlerle tasarlanmış bir katalog, tüketicinin dokunma ve görme duyusuna hitap eder. Özellikle duyulara etkili bir şekilde hitap ettiği için tüketici, markanın kişiliği ile ürün (veya hizmet) arasında pozitif bir ilişki kurar. Tüketicinin ihtiyaç ve gereksinimlerine göre derlenmiş, tüketicinin marka ve ürün arasında ilişki kurmasını sağlayan, dokunsal ve görsel olarak çekici olduğu için tüketiciye yakınlık hissi veren katalog tasarımları sayesinde tüketici markaya normalden daha hızlı dönüşler sağlamaktadır.

KURUMSAL KİMLİK

Etkili pazarlama iletişimi için birçok çeşit yaratıcı strateji geliştirilir. Reklam stratejisi belirlenirken bir diğer önemli nokta da pazarlama iletişiminin bütüncül olarak ele alınması gerektiğidir. Başka bir deyişle tek bir pazarlama iletişimi kanalı kullanmak tüketicinin işletmeyi iyi tanımasına engel olur. Bu aşamada yapılan kurumsal kimlik çalışması, müşterinin tercihlerini doğrudan etkileyecektir. Kısacası Kurumsal kimlik üstünde hassas bir şekilde çalışmak, markalaşma sürecindeki ilk ve en önemli adımlardan biridir.

Kurumsal kimlik için istediğiniz renk paletini, logo biçimini, gerekirse yazı tipini ve reklam sloganını bize bildirin. Veya siz markanızı bize tanıtın, gerisini biz yaratır, seçenekler sunar ve birlikte son haline karar veririz.

Kurumsal Kimlik Çalışması içerisinde aşağıdaki içerikler yer almaktadır.

Logo Tasarımı 

 Kartvizit / Adres Kartı / Fatura Kartı 

 Fabrika Takvimi 

 CD ve DVD Yüzey Tasarımı 

 E-imza Banner Tasarımı 

 Antetli Kağıt Tasarımı 

 Bülten / Reklam / Duyurular 

 Fatura / İrsaliye Tasarımı  

 Promosyon Materyal Tasarımı 

 Ürün Teşhir ve Afiş 

Neler Yaptık?